Programma Ronde van Oudorp 2019

Het programma is vastgesteld en op zondag 25 augustus 2019 zal de Ronde van Oudorp gaan plaatsvinden. Voor meer informatie en de ingeschreven deelnemers, zie de KNWU wielerkalender.

Tijdschema is als volgt:

13:00 uur, Sportklasse / Basisleden KNWU – Criterium Nationaal

14:45 uur, Dikke Banden Race – 7 t/m 12 jaar

15:15 uur, Lokale Helden – Criterium Recreanten / Funklasse KNWU

16.30 uur, Elite-Mannen / Beloften / Amateurs KNWU – Criterium Nationaal

 

Inschrijven

KNWU-licentiehouders kunnen zich online via het KNWU-portal inschrijven. 

De inchrijving van de Dikke Banden Race kan gedaan worden via het speciale online portal. Daarin kan de leeftijdscategorie geselecteerd worden, 7/8 jaar, 9/10 jaar of 11/12 jaar.

 

Recreanten & Funklasse KNWU

Wil je als recreant meedoen aan de ‘Triple Lokale Helden’ en als een echte prof koersen over het echte wedstrijdparcours van twee kilometer? Dit is je kans!

De koers is open voor alle lokale wielrenners die dit altijd al eens hebben willen doen. Of wil je het een keer proberen voordat je gaat koersen bij een vereniging? Schrijf je dan snel in.

Je moet minimaal 16 jaar zijn en het maakt niet uit of je man of vrouw bent. De koers is gemixt. Voorwaare is dat je een goede racefiets hebt, zonder bagagedrager, spatborden, tasjes etc. Verder zijn de regels hetzelfde als een echte koers. Je moet dan ook (natuurlijk) een goede fietshelm dragen en (strakke) fietskleding. Ja, ook als je 100kg+ bent. 

Ben je basislid van de KNWU, dan kun je aan de Funklasse wedstrijd meedoen. Inschrijving hiervoor gaat via het officiele KNWU-portal. 

Om als recreant mee te doen dien je een mail te sturen aan info@rondevanoudorp.nl en geef hierbij graag aan of je in het bezit bent van een MyLaps transponder voor de tijdsregistratie. 

Kosten om mee te doen is € 10,- tijdens de voorinschrijving en € 15,- op de dag zelf. 

De koers is totaal 24 kilometer lang.