De eerste sponsor

De eerste sponsor van de Ronde van Oudorp is een feit. Mr. Hans Eskens van Actus Notarissen Alkmaar zal de organiserende Stichting Wielerronde Oudorp oprichten.

Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 8 notarissen en 11 kandidaat-notarissen staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden.

Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten.

Of u nu als particulier uw hypotheek oversluit of een huis aankoopt, als zakelijke klant een onderneming wilt laten oprichten of juist beëindigen: bij Actus Notarissen bent u aan het juiste adres. Sinds 2017 is Actus ook gevestigd in Oudorp aan de Keesomstraat 6.

Kijk voor meer informatie op www.actusnotarissen.nl